Home / vv vilsteren doet aan klantenbinding

vv vilsteren doet aan klantenbinding

Door Willem Lampe

“De overwinning was dikverdiend”, vond Dik Runherd. “De eerste helft was gelijkopgaand, maar al vroeg na de hervatting konden we het verschil maken.”

Wouter Mars reageerde attent op een steekpass van Jelle Niens en zette de thuisclub op voorsprong. “Daarna verloren we de grip op het middenveld”, zag de oefenmeester van Vilsteren. “De 1-1 was een logisch gevolg.” Max Huisman was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. “In de rust heb ik aangegeven dat we meer druk naar voren moesten zetten, omdat de verdediging niet al te snel was.”

Die tactiek betaalde zich al snel uit. Nadat de thee op was en de wedstrijd nog geen tien minuten hervat, was het duel in wezen gespeeld. Tot drie keer toe was Wouter Mars de voorbereider en Fedor Hendriks de afmaker. Na de hattrick en de show van het duo Mars & Hendriks was het ‘buit binnen’ ben je geneigd te denken, maar Uffelte knokte zich terug. Na een overtreding van Rens Noordman binnen de beruchte lijnen ging de bal op de stip. Danny Boverhof mocht de trekker overhalen. Uffelte schakelde bij, maar de thuisclub gaf geen krimp. De marge van drie werd hersteld door invaller Chiel Mars.

“Met nog tien minuten te gaan was de wedstrijd wel gespeeld”, concludeerde Runherd, die met zijn team toch een derde tegentreffer moest toestaan. Het laatste akkoord in blessuretijd kwam van de voet van Boverhof, die de eindstand bepaalde op 5-3. Runherd, “een mooie zege, tegen een sportieve tegenstander, in een leuke wedstrijd.”

Linkerrijtje 5A: De Blesse 14-40, Balkbrug 14-35, Kraggenburg 13-29, Giethoorn 13-23, Kuinre 14-23 en Vilsteren 14-22.

Lees ook

Grote belangstelling voor inspiratiedag Hoogengraven

OMMEN – Dat de belangstelling voor natuurbegraven toeneemt, werd afgelopen zaterdag onderstreept tijdens de drukbezochte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.