vrieling hardenberg city run

  De VHCR wordt dit jaar gehouden op vrijdag 21 april. Die dag valt dit jaar samen met het begin van de meivakantie. Camping eigenaren Herman en Esther van der Veen zien hier met hun 5 sterren camping ’t Veld op ingesprongen. Herman, zelf ook een actief atleet die graag zijn rondjes door het Vechtdal loopt, kwam met het idee van een speciale aanbieding voor gasten die deelname aan de VHCR willen koppelen aan de meivakantie of een langweekend op Camping ’t Veld. Op vertoon van het inschrijfbewijs kan tegen een speciaal tarief gekampeerd worden. Meer informatie staat vermeld op de website van de camping.

  De organisatie is blij met initiatieven als die van Camping ‘t Veld, vooral als die voor extra deelnemers aan de halve marathon kunnen zorgen.

  De Vrieling Hardenberg City-Run behoort al jarenlang tot de toonaangevende wegwedstrijden in Overijssel. De halve marathon is sinds 2014 aan het programma toegevoegd. Na de start op de markt in het centrum brengt het prachtige parcours rondom Hardenberg de hardlopers langs mooie plekjes in het schilderachtige Vechtdal. Het parcours komt een paar keer langs het gastvrije brinkdorpje Rheeze. Dit is de perfecte plek om de deelnemers aan te moedigen. De deelnemers komen ook langs de talrijke campings in Rheeze en Diffelen waar u wordt aangemoedigd door vele vakantiegangers die dan aanwezig zijn.

  De organisatie van de VHCR hoopt op weer een groter aantal deelnemers. Het zou mooi zijn als dit jaar de duizendste deelnemer op halve marathon zich inschrijft. Schrijf u vooral snel in op www.hardenbergcityrun.nl of www.inschrijven.nl want 1.000 deelnemers is op dit moment de limiet!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.