Home / visitatiecommissie ndv positief over daltonschool het kompas

visitatiecommissie ndv positief over daltonschool het kompas

Vanuit de Daltonkernwaarden geeft Het Kompas vorm aan het onderwijs. Verantwoordelijkheid, samenwerken, zelfstandigheid, effectiviteit, reflectie en borging vormen daarbij de uitgangspunten. Daltononderwijs leert kinderen keuzes te maken, werkzaamheden te plannen en eigen talenten te ontwikkelen. Het NDV heeft voor deze belangrijke vaardigheden een kwaliteitsgarantie afgegeven voor vijf jaar. 

Voor ouders/verzorgers die voor de keuze staan een basisschool voor hun kind te kiezen en die benieuwd zijn naar het Daltononderwijs, organiseert Het Kompas op vrijdag 17 maart een peuterochtend. Ouders/verzorgers krijgen een rondleiding en kunnen in gesprek met ouders van schoolgaande kinderen, leerkrachten en de directeur om een indruk te krijgen van het Daltononderwijs en de sfeer in de school. 

De peuterochtend vindt op 17 maart plaats van 8.30 uur tot 12.15 uur bij Het Kompas aan de Petersweg 2 in Nieuwleusen. Je kan je vooraf opgeven via hetkompas@vcpon.nl.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.