Home / verkoopactie compost potgrond en kippen mestkorrels

verkoopactie compost potgrond en kippen mestkorrels

De compost is verpakt in zakken van ongeveer 40 liter en kost 4,50 euro. Voor een zak potgrond van 40 liter betaalt de afnemer 4 euro en de (kippen)mestkorrels zijn verpakt in zakken van 15 kg. en kosten 13,50 euro per zak.  Op zaterdag 4 maart worden de compost, potgrond en mestkorrels thuis afgeleverd.

Er kan ook telefonisch (0529-432752 bgg 0529-463185) of per e-mail info@compostactie.nl besteld worden. Dit jaar is 50 procent van de opbrengst voor  Deelpakket Dalfsen en 50 procent voor Stichting ‘Druppels voor Kenia’. Voor meer info van beide doelen, zie: www.compostactie.nl

De jaarlijkse compostactie van de Gereformeerde Kerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk die gehouden is op 5 maart jl. heeft een mooi resultaat opgebracht. Er zijn ruim 1820 zakken compost, potgrond en/of (kippen)mestkorrels afgeleverd.  Er kon uiteindelijk een bedrag van ruim 4.500 euro verdeeld worden over de twee doelen: Jeugdsportfonds Dalfsen en stichting ‘Wij willen helpen’. Het compostteam wil iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.