Home / vechtdal overijssel in race voor beste uitstapje van nederland

vechtdal overijssel in race voor beste uitstapje van nederland

In het tv-programma op RTL4 ‘De beste van Nederland’ gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan. De kijkers thuis bepalen de branchwinnaars van de verschillende beroepsgroepen. Zo werden het beste eetcafé en de beste bloemenwinkel al gekozen.

Vlogs
Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende blogs en vlogs, gooien ondernemers en regio’s alles in de strijd om de meeste stemmen van de kijkers te krijgen. “Juist die eigenheid maken de vlogs juist tot een hit, die je minder snel krijgt als je met een cameraploeg op bezoek komt”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer.

Zaterdag 18 februari om 16.30 uur is de categorie ‘Beste uitstapje van Nederland’ aan de beurt en is het genomineerde filmpje over Vechtdal Overijssel te zien bij RTL4. Zondag 19 februari om 11.55 uur volgt een herhalingsuitzending.

Stemmen
Via de poll op www.debestevannederland.tv kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers en ambassadeurs van de regio’s alles uit de kast halen om via social media.

De winnaars van de verschillende branches worden per week bekend gemaakt op www.debestevannederland.tv

 

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.