Home / uitslagen hippisch nieuwleusen

uitslagen hippisch nieuwleusen

Haar vader Jan Kragt behaalde met zijn paard FLORIS ook in Hardenberg  in de B klasse de derde prijs. 

Op zaterdag 18 februari jl. heeft Kirsten Bouwhuis een tweede plaats behaald bij het BB/DE springen in Hardenberg met haar pony L’Esperanza.

Pien de Boer heeft afgelopen weekend met haar pony Moonlight op de Overijsselse Kampioenschappen een mooie 2e plaats behaald in de dressuur klasse B/C. Hiermee werd zij reserve Kampioen van Overijssel. Vorige week werd zij ook al mooi reserve Kampioen van Overijssel in het springen in de klasse L/DE met haar pony Orchid’s Sharla en mag zij starten tijdens het NK in Ermelo.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Home / uitslagen hippisch nieuwleusen

uitslagen hippisch nieuwleusen

Afgelopen zaterdag werd er gestreden om de Kampioenstitel van Overijssel in Bathmen.

In een grote rubriek van 48 deelnemers die zich hiervoor geplaatst hadden na de kringkampioenschappen was de klasse LD/E een spannende rubriek. 24 deelnemers wisten de eerste manche foutloos te springen, waardoor gestart mocht worden in de tweede manche. Maar liefst 16 dubbel foutloze combinaties mochten in de barrage aan de start verschijnen. Daphne zette met haar Jackpot een zeer snelle tijd neer. Hierdoor mag zij zich indoorkampioen van regio Overijssel noemen in de klasse LD/E. Op 18 maart mag zij Overijssel vertegenwoordigen in Ermelo op de Nederlandse kampioenschappen.

Ook Mel van der Kamp en Spirit  hebben  op de regiokampioenschappen in Bathmen door drie foutloze manches te springen in de klasse L cat A/B een vierde plek behaald en daarmee een ook een startplek gewonnen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.