Home / touwtrekekrs uit witharen winnen goud op nk

touwtrekekrs uit witharen winnen goud op nk

De vereniging uit Witharen was vertegenwoordigd in drie klasses: twee dames deden mee in de dames klasse, er was een mix 600-team en een heren 680-team.

De dames waren als eerste aan de beurt in het team van it Heidenskip. De wedstrijden verliepen goed – de meeste werden gewonnen en het team begon als poulewinnaar aan de kruisfinales. Nadat de halve finale werd gewonnen trokken de dames in de finale ook aan het langste eind tegen TTV Monnickendam.

Daarna was het de beurt aan de mix 600, bestaande uit vier heren en vier dames. Deze ploeg stond fantastisch. Wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen en er was geen tegenstander die ze uit balans bracht. Uiteindelijk werd ongeslagen de eerste plaats bereikt.

Tot slot had de 680-ploeg het zwaar te verduren en kwam punten te kort om de kruisfinales te bereiken. Maar het mocht de pret op deze prachtige dag niet drukken.

Over twee weken doet TTV Witharen mee aan het internationaal toernooi bij TTV Lagerweij in Renswoude. Volgend jaar vindt op 3 februari het NK bovendien plaats in de Caroussel in Ommen.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.