Home / topfotograaf andrea gullickx geeft lezing in ommen

topfotograaf andrea gullickx geeft lezing in ommen

Andrea is een creatieve fotograaf die gek is op de natuur en zich vooral bezighoudt met macrofotografie. Ze neemt de bezoekers mee in haar creatieve proces. Zij wil anderen laten zien hoe zij de natuur ervaart en noemt dit ‘schilderen met licht en kleuren’. Ze deelt haar macrofoto’s én haar ‘Waalproject’, bewogen rivierlandschappen. Een bron van inspiratie door haar prachtige beelden en enthousiaste verhaal.

De entree voor de lezing bedraag €5,00. Dit kan je betalen aan de kassa of vooraf overmaken op NL76ABNA 0598 3157 56, onder vermelding van ‘Lezing Andrea’, ter name van Fotoclub Ommen. Kijk voor meer informatie op www.andreagulickx-photography.nl, op www.fotoclubommen.nl of op de Facebookpagina.

Ben jij van plan om te komen? Dan is het verzoek om je vooraf even aan te melden via cursus@fotoclubommen.nl.

Lees ook

Lampie

Zóóó, het gaat gebeuren! Lang genoeg gewacht. Niks krantje lezen. Na een straf ontbijt met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.