Home / stone rock festival komt met eigen speciaalbier

stone rock festival komt met eigen speciaalbier

Op eigen initiatief van de oprichters van het Stone Rock Festival is het gelegenheidscollectief de “Stone RockBrew Crew” ontstaan. Dit collectief is opgericht in samenwerking met de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij, Viesrood Ontwerpers en drukkerij Eshuis. Vooralsnog zitten er geen commerciële gedachten achter het speciaalbier.

 

Het idee om een eigen speciaalbier te brouwen is geboren bij bierliefhebbers en organisatoren van Stone Rock Festival, Bas Schultz  en Rik Meijer. “We vonden het, net zoals elke man, mooi om een eigen bier te maken. Welke aanleiding is beter dan je eigen festival?”. Het speciaalbier heeft een gelimiteerde oplage van 1.500 stuks. De naam, het design van de fles en het soort bier worden tijdens de Release Party bekend gemaakt. Het speciaalbier is te pre-‐orderen via www.stonerock.nlV

anaf begin volgende week is het bijzondere biertje te koop in verschillende bierspeciaalzaken en horecagelegenheden in de omgeving.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Het geheim van het Nachtegaalbos’ van Lucy Strange Soms kom je een boek tegen waarvan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.