sing in in grote kerk van dalfsen

  Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in. Zij zal middels een verbindende tekst de liederen in elkaar over laten lopen. Er is geen preek. Muzikale medewerking wordt verleend door Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel en Marlissa Dijk (dwarsfluit), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Bas Jansen (drums). Zangers ondersteunen de samenzang.

  Kinderen mogen op het podium meedoen met de kinderliederen. Er is gelegenheid zelf een verzoeknummer op te geven uit de evangelische liedbundel. De bundels zijn aanwezig in de kerk. Na afloop is er gelegenheid in de kerk elkaar te ontmoeten met koffie, thee of limonade. Iedereen is welkom! Meer info: 434203.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.