sercodak dalfsen maakt gehakt van subtopper maedilon v z v

  De speelsters uit het Noord-Hollandse dorpje ’t Veld wisten na twintig minuten al genoeg. Halverwege de eerste helft stond het scorebord namelijk al op 15-3. Gelukkig voor de bezoekers nam Sercodak Dalfsen wat gas terug, waardoor de eindstand nog enigszins dragelijk werd: 40-22.

  Op de ranglijst blijft Sercodak Dalfsen tweede. Concurrenten VOC en Quintus wonnen beiden ook eenvoudig en dus verandert er in de top van de competitie niets. Volgende week reizen de speelsters uit Dalfsen af naar Venlo, voor de wedstrijd tegen het plaatselijke Gilde-BT, de nummer vijf van de Eredivisie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.