Home / release nieuwe album michiel borstlap in de stoomfabriek

release nieuwe album michiel borstlap in de stoomfabriek

 

Op 25 februari vindt de release plaats in theater de Stoomfabriek in Dalfsen. “Velvet” vertelt over vriendschap en verlangen en heeft zijn naam te danken aan het thuistheater van Michiel dat de naam “The Velvet Room” draagt. Hier staan onder andere een Steinway D vleugel en een upright piano waarop Michiel heeft leren spelen in zijn jeugd. Op deze piano heeft hij vijf nummers gecomponeerd, welke terug te vinden zijn op zijn nieuwe album. 

Ode aan Cruijff
In december heeft Michiel in opdracht van de NOS een tribute gebracht aan Johan Cruijff. Dit werd live uitgezonden tijdens het sportgala, dat volgens velen als hoogtepunt van de avond werd ervaren. Deze track staat natuurlijk op het nieuwe album.

Verleden
Borstlap won in het verleden, als eerste niet-Amerikaan, de prestigieuze Thelonious Monk Composers Award. Ook bemachtigde hij een Gouden Kalf voor zijn soundtrack bij de film Tiramisu en won hij een Edison Award.

De avond zal een mate van muzikale diversiteit omvatten waardoor men tijdens het optreden alle kanten van Michiel zal leren kennen. Het optreden begint om 20:30. Tickets zijn te bestellen via www.theaterdestoomfabriek.nl

 

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.