Home / provincie investeert ruim twee ton in verkeersveiligheid dalfsen en ommen

provincie investeert ruim twee ton in verkeersveiligheid dalfsen en ommen

Van het bedrag dat Dalfsen ontvangt van de provincie, is 82.500 euro bestemd voor de werkzaamheden aan de Prinses Beatrixlaan en het kruispunt Buldersweg in Nieuwleusen. De overige 40.865 euro kan de gemeente besteden aan projecten ter verbetering van het gedrag van weggebruikers. Denk daarbij aan verkeerslessen op scholen of de BOB-campagne.

Ommen schrijft 80.000 euro bij, wat de gemeente vervolgens dient te besteden aan de verbreding van het fietspad langs de Beerzerweg, ter hoogte van de N36. Voor gedragsbeïnvloedende projecten krijgt Ommen van de provincie een bijdrage van 27.945 euro.

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.