Home / poll toekomstvisie ommen sport

poll toekomstvisie ommen sport

Sport is in Ommen een belangrijke activiteit. Zo zijn er in Ommen ook veel voorzieningen voor diverse sportrichtingen. Sport is niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook goed voor de gezondheid. Ook heeft cultuur een prominente rol in Ommen. Er zijn veel kunstenaars te vinden in Ommen.

Daarom de stelling: ‘In het kader van de participatiemaatschappij wordt kunst en cultuur niet langer meer gesubsidieerd door de overheid. Ook de sport heeft in dit kader een grote mate van zelfredzaamheid en zoekt de samenwerking met elkaar en ook met de zorgsector.’

Komt dit overeen met jouw toekomstbeeld? Laat het weten door hier te stemmen:
[poll id=163]

Landbouw
Afgelopen week stond deze poll in het teken van agrariërs. Die hebben in 2030 de ruimte gekregen om te groeien, zijn duurzamer door innovaties en zijn in evenwicht met natuur en recreatie, luidde de stelling. Daar bleken de meningen over verdeeld.

Eens: 46,2%
Oneens: 50%
Geen mening: 3,8%

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.