Home / plaatselijk belang ankum organiseert toneelavond

plaatselijk belang ankum organiseert toneelavond

Lies Haagstra, die de verhouding tussen jongens en de meisjes op het platteland veel te vrij vindt, heeft een comité opgericht, dat moet uitmaken welk meisje zich dit jaar het best de jongens van het lijf gehouden heeft. Vandaar dat de vroedvrouw ook in het comité zit. De dorpsjeugd is het comité meer dan zat en wethouder Leefting steunt ze.

Hulpagent Knelis Knoesten krijgt de opdracht om Lies Haagstra – die getrouwd is – te verleiden. Als beiden op heterdaad betrapt worden, kan het kuisheidscomité natuurlijk wel opdoeken. Nou is Knelis Knoesten niet één van de handigsten dus gaat er heel wat mis… Omdat de paardenhandelaar soms wat moeite heeft met zijn uitspraak van woorden die beginnen met de letter H, maakt die de zaak nog ingewikkelder!

De avond in Het Roode Hert begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten €5,00 en kunnen telefonisch gereserveerd worden bij Het Roode Hert via 0529-433043, of bij Jeanet Klei, bestuurslid Plaatselijk Belang Ankum, via 06-15372616. Het belooft een hilarische avond te worden, dus reserveer snel je kaartjes.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.