pechduivel laat lemele geen moment met rust

  Het was alweer de dertiende nederlaag voor de formatie van Riny Jansen. Op Zandeinde lijkt de pechduivel zich dit seizoen senang te voelen. Er stonden amper twee minuten op de klok of ‘sterkhouder’ Steven Warmelink stortte ter aarde. De kniebeugel ging af. Misse boel, dat zag iedereen.

  “In de doordeweekse oefenpartij tegen OVC ’21 kreeg ik last van de knie”, sprak de routinier fris gedoucht, maar balend. “In de warming-up ging het nog wel, maar bij de eerste de beste bal in de wedstrijd voelde ik dat het fout zit. Het is even afwachten. Hopelijk valt het mee.”

  Vanaf de kant keek Warmelink bewonderend toe, hoe een precisieraket van Remon Kleinlugtenbeld door het hart van de bezoekers uit Holten sneed, op de millimeter nauwkeurig in de loop van Robin Schoenmaker. Het bedrijvige draaitolletje deed alles goed en met een fraaie boog wipte hij het leer over de vergeefs grabbelende William Kolkman. De doelman had echter een engeltje op de lat. Met een droge pok stuiterde het speeltuig via het aluminium over.

  “Het zit dit seizoen niet mee”, treurde elftalleider Hans Blikman. “Misschien als we een keer voorkomen, dat we in de wedstrijd kunnen groeien, maar helaas.” Maar het is niet alleen domme pech. Af en toe wordt vergeten doortastend op te treden. Aanvalletje Blauw Wit. De bal stuitert voor de maat 47 van Robin Visscher. De voorstopper wacht tot de DerbyStar de ideale hoogte heeft om hem een enorme roei voorwaarts te geven, maar ziet tot zijn schrik Edwin Bolink opduiken. Dankjewel zegt de aanvoerder van de gasten en pikt het leer weg voor de voeten van Visser en langs de kansloze Ruan Weelink.

  Pal voor rust komt Jurgen van Dijk de geblesseerde Michel Stam vervangen. Het blijkt de joker van Freie. De invaller uit Holten promoveert zijn eerste balcontact tot doelpunt. In het tweede bedrijf jaagt Lemele op de aansluitingstreffer. Bij elke corner mee, galoppeert Henri ten Kleij naar voren. Maar de ijzervreter ontbeert nog kracht, na een slepende virusinfectie. Ook hij kan het tij niet keren. De 0-2 blijft tot het eind staan. Missie Blauw-Wit ’66 zonder franje geslaagd. Hekkensluiter Lemele wacht nog steeds op de eerste overwinning.  

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.