Home / pec zwolle laat aanvaller max de boom gaan

pec zwolle laat aanvaller max de boom gaan

De Boom debuteerde in het seizoen 2014-2015 voor PEC Zwolle in de uitwedstrijd tegen Willem II. In dat duel had hij een afgemeten voorzet in huis op Tomáš Necid, die de enige treffer van de avond op het scorebord kopte. Dit seizoen kwam De Boom tot één invalbeurt, in de wedstrijd tegen zijn voormalig club sc Heerenveen verving hij een half uur voor tijd Kingsley Ehizibue. Bij Jong PEC Zwolle stond De Boom dit seizoen vier keer binnen de lijnen. Eenmaal was hij trefzeker in ‘de Kleine IJsselderby’ tegen Jong Go Ahead Eagles (4-0 winst).

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.