pec publiek weet weer hoe thuisoverwinning voelt

  Het was al weer even geleden dat PEC Zwolle haar fans op een thuisoverwinning trakteerde. Op 30 oktober om precies te zijn. Tegen Go Ahead Eagles, dat dan weer wel. Drieënhalve maand later lukte het weer. Nicolai Brock-Madsen bevestigde zijn goede vorm, door alweer zijn vierde doelpunt van het kalenderjaar binnen te werken. Queensy Menig besliste het duel met een schot uit de draai.

  In de slotfase verzuimde de thuisploeg om de score verder uit te breiden. Youness Mokhtar en Mustafa Saymak hadden het vizier net niet op scherp staan. Tussendoor trof PEC nog paal (Menig) en lat (Thomas), terwijl ook NEC het houtwerk teisterde. Het bleef 2-0, maar het had ook zomaar 5-3 kunnen eindigen. Feit is dat PEC Zwolle langzaam maar zeker afstand neemt van de degradatiezone. Dat moet ook wel, want met Utrecht-uit, AZ-uit en Vitesse-thuis staan drie lastige wedstrijden op het programma.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.