Home / pascal weteringe debuteert bij ozc met verlies

pascal weteringe debuteert bij ozc met verlies

Bij OZC vond in de winterstop een trainerswisseling plaats. Arjan Veurink droeg het stokje over aan Pascal Weteringe. Een half jaar eerder dan de bedoeling was. Veurink kreeg de kans om met Foppe de Haan aan te sluiten bij de nationale vrouwenselectie, die zich onder leiding van Sarina Wiegman voorbereidt op het EK aankomende zomer. Die trein liet Veurink niet voorbij gaan. Weteringe, beoogd om na de zomer in te stappen, staat vanaf nu voor de selectie.

De eerste lakmoesproef was in Enschede, waar Sparta E de tegenstander was. Geen makkelijk begin voor instappend oefenmeester Weteringe, tegen de nummer twee van 2H, maar het leek goed uit te pakken.

De ontmoeting op Schreurserve in Enschede was nauwelijks op gang gebracht of Frank Jansen knikte raak. Nog voor rust stelde de thuisploeg orde op zaken. Nog binnen het eerste kwartier kopte Ronald te Morsche, de absolute topschutter van 2H, een voorzet van Twam van Abeelen achter doelman Bennemeer en iets na het halve uur flitste de 2-1 van het scorebord. Weer was Van Abeelen de voorbereider, met deze keer Daan Akkerman als afmaker.

Nadat in het tweede bedrijf invaller Danny Reinders zijn opwachting opsierde met de 3-1 was het een gelopen koers.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.