open huis bij t keerpunt in dalfsen

  Gerrie begon tien jaar geleden met de opleiding tot voetreflexzonetherapeut. Een behandelwijze afkomstig uit de Chinese geneeskunde. Het behandelen van reflexzones op de voeten zorgt ervoor dat er harmonie komt tussen lichaam en geest. In de loop der jaren heeft zij haar kennis vol enthousiasme verder uitgebreid met onder andere dorntherapie voor het corrigeren van beenlengteverschil.

  Verder heeft ze zich gespecialiseerd in de behandeling van dyslexie (bij kinderen en volwassenen) en lymfe-oedeem. Dit wordt ‘manuele lymfedrainage’ genoemd en is een zacht pulserende en rustgevende massage. In het eerste gesprek wordt vastgesteld welke behandeling passend is bij de klacht. Er wordt gezocht naar de oorzaak van de klacht en gewerkt om deze te verhelpen.

  Gerrie is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van de aanvullende verzekering. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 16.00 uur aan de Vossersteeg 50 in Dalfsen. Zij worden geadviseerd op de fiets te komen, in verband met beperkte parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.praktijkkeerpunt.nl of neem contact op met info@praktijkkeerpunt.nl of 0529-434478.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.