ommen weer van de partij tijdens nl doet

  Ook in en rond Ommen is weer van alles te doen op die beide dagen. Verschillende verenigingen en organisaties plaatsten samen maar liefst 36 klussen op de NL DOET-website. Allemaal klussen bij zorgcentra, wijksteunpunten, woonvormen, peuterspeelzalen, speelotheken, speeltuinverenigingen, buurtverenigingen, scholen, kerken, sportverenigingen, kinderboerderijen, musea, enz.

  Het gaat om klussen die blijven liggen, waar de organisatie normaal niet aan toe komt of die niet alleen door eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Denk daarbij aan klussen met de buurt, schoolplein pimpen, tuin opknappen, moestuin aanleggen, voliere maken, koffie en thee serveren, zandbakken verversen, materialenhok opknappen, manege schoonmaken, bloembakken plaatsen, wandelen met bewoners, muziek maken, jongerencentrum opknappen, speelvelden renoveren, of een gezellige dag met clienten.

  Aanmelden
  Iedereen die in actie wil komen, kan zich aanmelden op www.nldoet.nl/ommen of rechtstreeks bij de organisatie. Tot nu toe zijn er al 231 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 205 vrijwilligers gevraagd. Ga ook lekker aan de slag. Individueel, met een vriendengroep, met collega’s of met je sportteam. Zoek een passende klus op de website van NL DOET en meld je aan.

  Meer informatie over NL DOET, Ommen doet mee, kan je vinden op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, intermediair voor NL DOET via 14-0529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.