nieuwe expositie in vechtgenotenhuis ommen

  “Ik probeer zoveel mogelijk afwisseling in de exposities te brengen, om de bezoekers te kunnen prikkelen met steeds weer iets anders om naar te kijken en van te genieten”, zegt Ria Borneman vrijwilligster van het Vechtgenotenhuis. “Het is niet eenvoudig dit te realiseren, omdat je afhankelijk bent van de kunstenaars die voor het goede doel bereid zijn om kosteloos te exposeren.”

  Aly Huisman zegde toe en daarom kunnen bezoekers genieten van haar aquarellen en schilderijen. Haar onderwerpen hebben vrijwel altijd te maken met mensen. Ze studeerde af op de Pedagogische Academie, met tekenen als specialisatie en is daarna teken- en schilderlessen blijven volgen. Naast schilderlessen aan huis geeft ze ook workshops voor scholen en naschoolse opvang. Kortom, ze is altijd met mensen bezig en heeft inspiratie alom.

  Informatie over het Vechtgenotenhuis en de openingstijden is te vinden op: www.vechtgenoten.nl. Meer info over de kunstenaar is te vinden op www.kunst-zwolle.nl en www.stichtingatelierblauw.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.