Home / nieuwe afwisselende expositie in vechtgenotenhuis

nieuwe afwisselende expositie in vechtgenotenhuis

“Ik probeer zoveel mogelijk afwisseling in de exposities te brengen, om de bezoekers te kunnen prikkelen met steeds weer iets anders om naar te kijken en van te genieten”, zegt Ria Borneman vrijwilligster van het Vechtgenotenhuis. “Om dit te realiseren is nog niet eenvoudig omdat je afhankelijk bent van de kunstenaars die voor het goede doel bereid zijn om kosteloos te exposeren.”

Aly Huisman zegde toe en daarom kunnen bezoekers genieten van haar aquarellen en schilderijen. Haar onderwerpen hebben vrijwel altijd te maken met mensen. Ze studeerde af op de Pedagogische Academie met tekenen als specialisatie en is daarna teken- en schilderlessen blijven volgen. Naast schilderlessen aan huis geeft ze ook workshops voor scholen en naschoolse opvang. Kortom ze is altijd met mensen bezig en heeft inspiratie alom.

Informatie over het Vechtgenotenhuis en de openingstijden zijn te vinden op: www.vechtgenoten.nl. Meer info over de kunstenaar is te vinden op: www.kunst-zwolle.nl en www.stichtingatelierblauw.nl.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.