Home / nieuw in hardenberg amused food and wine

nieuw in hardenberg amused food and wine

Amused Food & Wine wordt gevestigd aan de Gedempte Haven. “Een fantastische locatie. In het centrum en aan de Vecht”, aldus het tweetal dat na een grondige verbouwing circa veertig zitplaatsen wil aanbieden. “Het krijgt een groen en intiem karakter met meer focus op wijn en spijs. Gericht op het luxe segment met vier gangen of meer.”

Huisken en De Groot zien het als een logische volgende stap. “In de loop der jaren hebben we veel kennis en kunde verzameld en het is verantwoord om meer hooi op de vork te nemen. Voor Chiel is het een mooie kans om culinair gezien helemaal los te gaan.”

Het duo benadrukt dat Amused Food & Wine een echt restaurant met een chique uitstraling is. Ze willen nog niet alles kwijt, maar geven al wel aan dat het etablissement een bijzondere entree krijgt. De gasten komen straks binnen via een kweekkas waarmee het groene karakter wordt benadrukt.

“Tevens willen we de beste producten uit het Vechtdal gebruiken, maar noem ons geen streekrestaurant. Want, als we in deze regio iets niet kunnen vinden, schromen we niet om elders te kijken. We bieden dus eigenlijk het beste van twee werelden”, aldus Huisken en De Groot die in principe van woensdag tot en met zondag lunch (12.00-15.00 uur) en diner serveren en zeker ook plannen hebben voor het grote terras waar de route van het Pieterpad letterlijk overheen loopt.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.