nieuw exposities in het gemeentehuis van dalfsen

  Diana Hovenga: Ongeveer acht jaar geleden was ze bij Galerietje van Fietje tijdens Kunst om Dalfsen. Daar lag informatiemateriaal over een cursus. Omdat Diana wilde weten of dit wat zou zijn, heeft ze zich opgegeven. Aan de slag met plaatjes die ze ziet in boeken, op internet of op foto’s. De reden om in het gemeentehuis te exposeren is anderen te laten zien dat schilderen ontzettend leuk is en niet heel ingewikkeld hoeft te zijn: “Soms valt het resultaat tegen, maar dan heb ik er wel met veel plezier aan gewerkt”.

  Boudien Rijpkema: Ongeveer tien jaar geleden is ze gaan schilderen. Dat omdat een vriendin van haar vroeg of ze een avond met haar mee wilde gaan naar een schildercursus in het Galerietje van Fietje. Boudien vindt het fijn om acrylverf op doek of papier te smeren, met spatels, kwasten, doekjes en sponsen. Nieuwe kleuren ontstaan en deze lopen in elkaar over. Er komt diepte in het schilderij en soms ontstaat er dan plotseling toch nog een landschap of figuur.

  Loeke Koetsier komt uit het het noorden van Nederland. Afgelopen zomer is ze afgestudeerd als fotograaf op de kunstacademie St. Joost in Breda. Door haar christelijke opvoeding en haar nieuwsgierigheid naar andere godsdiensten, is dit een belangrijk thema in haar werk geworden.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.