nationaal tinnen figuren museum genomineerd voor publieksprijs

  In deze nieuwe verkiezing worden de beste uitjes van Nederland in acht verschillende categorieën verkozen door het Nederlands publiek. Tot en met 31 maart kan hier gestemd worden op het Nationaal Tinnen Figuren Museum. De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN DeStem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander.

  De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. De verkiezing draait niet alleen om het aantal stemmen, want ook de beoordeling die stemmers geven, is bepalend voor de eindstand.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.