molen massier doet mee aan rabobank clubkas campagne

  Met name het terras is aan een opknapbeurt toe en daarnaast is ook het tuinmeubilair aan vervanging toe. Daarom diende de Stichting Molen Massier een aanvraag in bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. De aanvraag is positief beoordeeld en dus kunnen de vrijwilligers van start met de campagne. Zoals bekend kan bij deze campagne gestemd worden op de deelnemende verenigingen en stichtingen, waarbij elke stem goed is voor een bijdrage.

  Er kan worden gestemd door leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek in de hele regio. Zij ontvangen hiervoor begin maart een stemkaart met een unieke code. Met deze code kunnen zij vervolgens tot 17 maart hun stem uitbrengen door in te loggen op een online stemmodule. Elk lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek mag vijf stemmen uitbrengen. Het aantal stemmen voor Molen Massier is bepalend voor de hoogte van het bedrag dat uiteindelijk wordt uitgekeerd door de Rabobank.

  De vrijwilligers gaan hun deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne de komende weken ook onder de aandacht brengen via Facebook en Twitter. Tijdens het zogeheten Clubhartfeest op 1 april wordt bekendgemaakt welke bedragen aan welke organisaties worden toegekend.

  Molen Massier, aan het Westeinde 39a (hoek Veldweg) in Nieuwleusen, is een achtkante stellingmolen die oorspronkelijk dateert van 1861. De molen is na een grote restauratie sinds 2008 weer in volle glorie hersteld. Ze is sindsdien weer draai- en maalvaardig en produceert op bescheiden schaal diverse soorten meel, deels voor eigen producten en deels voor bakkerijen in de regio. De molen wordt sinds de heropening beheerd door de stichting Molen Massier. Enkele gediplomeerde molenaars houden de molen sindsdien draai- en maalvaardig. Daarnaast zorgen enkele tientallen vrijwilligers ervoor dat er allerlei activiteiten in en rond de molen plaatsvinden, zoals de jaarlijkse meimarkt op de zaterdag voor Moederdag. Ook wordt de molen gebruikt als trouwlocatie, voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.