Home / leden sv dalfsen stemmen unaniem in met komst tribune

leden sv dalfsen stemmen unaniem in met komst tribune

Met de komst van een tribune krijgt Sportpark Gerner echt de uitstraling die het verdient. Bovendien biedt het de toeschouwers de mogelijkheid om comfortabel te genieten van de thuiswedstrijden van ASC’62 en SV Dalfsen, ook als de weersomstandigheden niet optimaal zijn. De bedoeling is dat de stelling gerealiseerd wordt tussen het hoofdveld en kunstgrasveld F.


Om geld in te zamelen voor het realiseren van de tribune hebben SV Dalfsen en ASC’62 zich beiden met dat doel ingeschreven voor de Rabobank Clubkascampagne. Van 1 tot en met 17 maart kunnen leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek stemmen op projecten van verschillende verenigingen uit de regio. In totaal is er 150.000 euro beschikbaar, wat onder de deelnemende clubs verdeeld zal worden, aan de hand van het aantal verzamelde stemmen.

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.