Home / landstede kinderopvang start peuterspeelgroep in nieuwleusen

landstede kinderopvang start peuterspeelgroep in nieuwleusen

De peuterspeelgroep is gevestigd op de locatie van basisschool De Tweemaster aan de Koningin Julianalaan 14 in Nieuwleusen. Op deze locatie heeft Landstede Kinderopvang een mooie ruimte waar de kinderen van de peuterspeelgroep een divers activiteitenaanbod krijgen. Door de nauwe samenwerking met basisschool De Tweemaster ontstaat een doorgaande leer- en ontwikkellijn en worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

Landstede Kinderopvang biedt de peuterspeelgroep aan op maandagochtend en donderdagochtend van 8.30 – 12.00 uur. Kijk voor meer informatie over peuterspeelgroep De Tweemaster op www.landstedekinderopvang.nl of neem contact op met de afdeling Planning & Plaatsing van Landstede Kinderopvang via 088-8508815.

Lees ook

Start herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – NTP B.V. is met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst officieel de aannemer die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.