Home / kleinkoor excelsior uit ommen viert jubileum met concert

kleinkoor excelsior uit ommen viert jubileum met concert

Excelsior, een gemengd zangkoor met circa dertig leden, staat alweer zes jaar onder de bezielende leiding van dirigente Adelya Malikov-Rakhimova. Het koor zingt á capella en wordt soms ook begeleid door de piano. Het repertoire bestaat uit klassieke en romantische muziek maar ook internationale volksliedjes.

Het belooft een zeer afwisselend concert te worden. Op het programma staan werken van Mozart, Händel en Beethoven maar ook is de blik naar de toekomst gericht met muziek van hedendaagse componisten, onder wie Summa van Arvo Pärt en het bekende Halleluja van Lennard Cohen.

Verder is er een gastoptreden van Evert Ruiter (piano) en zijn vrouw Maaike Gerritsen (viool). Het concert begint om 15.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.kleinkoorexcelsiorommen.nl.

Lees ook

Gemeente Hardenberg is op zoek naar jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.