kindermiddag kijk uit je doppen in balkbrug

  De kinderen ontdekken welke takken al knoppen hebben, maar gaan ook op zoek naar andere schatten van de natuur. Als je maar goed genoeg kijkt, zie je dat de natuur de mooiste materialen heeft om je eigen natuurschilderijtje te maken. Meld je aan en ga mee op ontdekkingsreis!

  Deze veelzijdige middag begint om 14.30 uur. Dit in verband met het steeds vaker voorkomende continurooster. Rondom De Wheem gaat de groep op zoek naar takken met ontluikende knoppen; het naderende voorjaar laat zich langzaam zien. Tijdens de ontdekkingstocht kunnen de kinderen ook even lekker hun energie kwijt door te klimmen en te klauteren in de bomen die we tegenkomen. De gidsen zien er uiteraard op toe dat dit veilig gebeurt.

  Verder blijkt dat, wanneer je goed om je heen kijkt, de natuur een prachtige bron is voor het maken van een eigen natuur-kunstwerk. Wie zijn schilderijtje af heeft kan even pauzeren met wat drinken en een koekje. Daarna gaat het programma binnen verder, waar de kinderen nog gezellig een uurtje kunnen knutselen in de knusse Gelagkamer van De Wheem.

  Aanmelden
  Om 16.30 uur eindigt deze middag en kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kosten bedragen €2,50 per kind, natuurlijk inclusief een beker limonade. Aan de ouders het verzoek om hun kinderen alleen te brengen en te halen, ze zijn in goede handen. Zorg voor warme kleding en schoeisel, het kan nog best fris zijn! En graag wel eerst even aanmelden bij Landschap Overijssel via 0529 – 401731 of www.landschapoverijssel.nl/kijk-uit-je-doppen. Het adres van Bezoekerscentrum De Wheem is: Oud Avereest 22 in Balkbrug.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.