junioren van energy ommen pakken ticket voor nk

  In Zuid-Limburg liet het juniorenteam onder de bezielende leiding van Maikel van Faasen zien dat het met de besten mee kan. In de ochtendwedstrijd deed de afvaardiging van Energy mee op de onderdelen airtrack, minitrampoline, minitrampoline tafel en plank Pegasus. De meiden wisten als derde een finaleplaats te behalen op het onderdeel airtrack en dwongen op de andere onderleden de eerste stek af.

  In de middagwedstrijd mochten de gymnasten uit de Vechtstad hun wedstrijdsprongen laten zien op het onderdeel airtumbling. Op dit onderdeel deden zowel vrouwen als mixteams mee. Na met spanning gewacht te hebben op het oordeel van de jury, wist het team ook op dit onderdeel als tweede een ticket voor de finale af te dwingen.

  De kanjers mogen het nu laten zien in het Fries-Groningse grensdorp Surhuisterveen. Zie ook www.energy-ommen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.