Home / judokas emsland actief in ommen en ruinen

judokas emsland actief in ommen en ruinen

De judoka´s van Emsland waren goed vertegenwoordigd en konden leuke partijtjes draaien. Een vierde plaats was er voor Sophie Versteeg, Mats Veurink, Martijn Versteeg, Dominique Oldenbeuving, Rick Willems en Thomas van Dam. Ruben Falkenburg wist een derde plaats te behalen en tweede plaatsen waren er voor Silas Schonewille, Yara Willems en Jeremia Pos.

Op het Judotoernooi van Jigoro Kano in Ruinen kwamen acht judoka´s van Emsland de mat op en niet zonder succes. Maar liefst vijf eerste plaatsen werden er binnengesleept door Tim Kremer, Lindy Zandman, Daan Schreurs, Lars Brinkhuis en Niek Lamberts. Verder was er een tweede plaats voor Michel Huetink en werden Renée Oldenbeuving en Ilse Schepers vierde.

 

Lees ook

Luisterend over de natuurbegraafplaats

(Advertorial) OMMEN – Het knorrende geluid van de houtsnip in het bos, de verre roep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.