Home / jonge mantelzorgers komen bij elkaar in de koppel

jonge mantelzorgers komen bij elkaar in de koppel

Je bent jonge mantelzorgers als je langer dan drie maand voor iemand zorgt waar je van houdt. Ouders, broertjes en zusjes, opa en oma, maar ook vrienden. Kom je uit de gemeente Ommen of Hardenberg en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Maak jij je zorgen over iemand die ziek of gehandicapt is? Dan ben je van harte welkom bij de Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. De middag is van 13.30 tot 16.00 uur. Opgave is noodzakelijk en kan via Rinie van de Hoek via 06-30732933 of r.vandehoek@carinova.nl.

Lees ook

Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 uit

REGIO – Het Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 met 2,5 maand uit. Gezien de huidige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.