Home / inschrijving tweede dalfser obstakelloop geopend

inschrijving tweede dalfser obstakelloop geopend

Uniek aan de Dalfser Obstakelloop is dat je dwars door verschillende bedrijven in Dalfsen rent. Ook dit jaar dragen lokale ondernemers bij aan het succes van de obstakelloop. Ren door de schappen van supermarkten, verzuur je kuiten bij de brokkenmakers van Dalfsen, verkleur in het gravel en zwoeg je door en over gave obstakels op de Bellingeweer. De fanatieke obstakelloop van ongeveer zeven kilometer start en eindigt op het evenemententerrein van Dalfsen.

Vorig jaar verliep de inschrijving voor de Dalfser Obstakelloop boven verwachting goed. Binnen tien dagen was de obstakelloop volgeboekt. Dit jaar is de inschrijving verhoogd naar 750 deelnemers. Wil jij dit jaar deelnemen aan dit unieke evenement? Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 6 februari om 20.00 uur via www.dalfserobstakelloop.nl.

De inschrijving bedraagt 15 euro per deelnemer (inclusief tijdsregistratie, gepersonaliseerd startnummer en finishfoto). Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar en ouder. Je kunt starten tussen 13.30 en 15.30 uur. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.dalfserobstakelloop.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

OMMEN – Vanaf maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.