inschrijving rabobank scholierenloop ommen gestart

  Elke deelnemer aan dit jaarlijkse loopfestijn krijgt een herinneringsmedaille. Daarnaast liggen voor de nummers een tot en met drie prachtige bekers in het verschiet. Ook wordt gekeken welke school de snelste lopers in huis heeft. De winnaar van de scholenestafette wordt beloond met een fraaie trofee. Ook mag een jaar lang de wisselbeker pronken in de prijzenkast van de winnende school.

  De leerlingen van groep 3 en 4 lopen een ronde (400 meter). De wedstrijd voor de groepen 5 tot en met 8 is over twee rondjes (800 meter).

  Om goed voorbereid aan de start te verschijnen geeft atletiekclub ACO van Elderen gratis trainen op woensdag 8, 15 en 22 maart van 17.00 tot 18.00 uur, onder leiding van een gediplomeerde looptrainer. Aanmelden voor de training is niet nodig. Wie mee wil doen op de wedstrijd van vrijdag 31 maart moet zich voor 20 maart aanmelden via www.acovanelderen.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.