inloopavond stichting ommen samen sterk

  We zeggen wel eens:” We leven in een vrij land”, maar is dat ook zo? Vrijheid betekent voor ons dat je zelf kunt kiezen hoe je je leven wilt invullen. Hoe kunnen we het voor elkaar krijgen dat dit voor iedereen ook werkelijkheid wordt. Niet meer vastzitten aan zorgen over geld of hoe krijg ik eten op tafel, maar de ruimte krijgen om gelukkig te leven.

  Dat meedoen nog niet voor iedereen is weggelegd, kwam ook in 2016 weer naar voren. Maar wat heb je dan nodig om mee te kunnen doen, wie heb je daar voor nodig, hoe wil je dan mee doen en wat kun je zelf doen. Heb ik invloed op de regels die voor/over mij worden geschreven? Kan ik hier over mee praten?

  Graag gaan we hier op een positieve manier met jullie mee aan de slag en zijn heel benieuwd hoe jullie hier over denken. EAPN Nederland heeft landelijk een stemoproep in gang gezet. Wij besteden hier op de inloopavond graag aandacht aan. “WIJ GAAN STEMMEN…JIJ TOCH OOK?”

  Kortom we hopen weer een leuke gezellige avond te ervaren en zouden het leuk vinden als jullie de avond met ons willen delen. We heten jullie daarom van harte welkom op 22 februari aan de Eskampweg 1 in Ommen. Inloop vanaf 19:30u aanvang 20:00u.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.