Home / harm et roelof en marc de hond in theater carrousel

harm et roelof en marc de hond in theater carrousel

Een avond Harm en Roelof is altijd een belevenis waarin actuele onderwerpen op een ontwapenende wijze voor het voetlicht worden gebracht. In de afgelopen 30 jaar zijn er veel hoogtepunten geweest. Dit jubileumjaar halen de heren de krenten uit de pap en deze worden geserveerd in een hedendaagse setting. Ze kennen elkaar al bijna hun hele leven en deelden lief en leed als waren het broers. Zoals u van ze gewend bent brengen ze cabaret in de Drentse taal, zoals alleen zij dat kunnen. Op z’n Drents, in alle opzichten, zeker qua taal, maar niet plat. Door de heerlijke humor, ontroering, vrolijke muziek en zeker door het plezier dat de beide heren uitstralen, is het een feestje om de voorstelling te bezoeken. 

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angst zaaiende politici, spinnen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties. Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten, totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam. Zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie bang is, krijgt ook klappen, legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde. Een avond vol humor en inspiratie.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.