gvn turnsters pakken nk tickets

  Bij de Pupil 1 wisten Elize Vedder, Naima Veijer en Claudia Velthuijsen zich staande te houden,  maar doordat de verschillen erg klein zijn en het niveau hoog was, was het te moeilijk om met de besten mee te kunnen draaien. De jonge turnsters moesten genoegen nemen met plaatsen in de middenmoot. En voor hun was de kans op NK tickets verkeken. In dezelfde wedstrijd had Luna Sterken zich als eerste reserve alsnog geplaatst voor deze finale bij de junioren.

  Luna turnde de beste wedstrijd van het seizoen en was zeer tevreden met een 12 de plaats. In de volgende wedstrijd moesten nog meer junioren turnen en dan zou pas de eindbalans worden opgemaakt. Alleen de eerste 28 zouden doorgaan. Maar het kon best zijn dat er in de tweede wedstrijd nog betere turnsters zaten waardoor je buiten die 28 zou kunnen vallen.

  Maar in de volgende wedstrijd van de junioren zaten ook nog Madelief Logtenberg, Sterre Bartels en Myrthe Brekveld. Deze drie turnsters wisten een prima wedstrijd neer te zetten, waarbij helaas nog wel wat persoonlijke fouten gemaakt werden. De eindscores van alle junioren waren opgeteld en daarbij was Madelief 5 de, Sterre 23 ste en Luna 24 ste. Deze drie dames hebben hun tickets verdient en gaan door naar de landelijke 1/2 NK finales. Myrthe maakte een dure fout op de brug die haar dit ticket koste.

  Gelijktijdig wisten bij de Pupil 2 Fleur Apeldoorn en Esmee Stege een uitstekende wedstrijd te turnen. Beide dames hadden zeer goede scores. Fleur werd 6 de en Esmee 10 de. Ook deze twee gaan door.  Bij de senioren was het erg spannend. Ook hier veel turnsters en pas laat in de avond kon vertelt worden wie door zou zijn. Erika Boersma kwam tekort en viel buiten de doorstroom. Maar Carlijn Beernink wist een uitstekend wedstrijd neer te zetten en met een 21 ste plaats door te gaan.

  GVN kon de balans opmaken en kan nu 6 turnsters afvaardigen naar de landelijk 1/2 NK finales die begin april zullen starten.  Een prestatie waar de club erg tevreden en trots op is. Dat geven de turnsters en trainers mooi de tijd om de oefeningen goed door te nemen en tot in de puntjes af te werken.

  De volgende keer dat er weer turnsters van GVN in actie komen,  zal zijn op zaterdag 4 maart bij de Play Off wedstrijden van de 4 de Divisie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.