geslaagde filmavond voor en over gehandicapten

  “Schietsportvereniging Nieuwleusen stelde hun Schuttershuis geheel belangeloos ter beschikking en de schietbanen werden in rap tempo omgetoverd tot een heuse bioscoop, waar ’s avonds een kleine 60 personen op groot scherm konden genieten van een prachtige film over hunzelf.

  Bij het terugzien van de belevenissen tijdens de rit kwamen de enthousiaste reacties spontaan weer boven en werd er meegezongen met liedjes uit de film. De foto- en filmploeg en Carlo Borger die de montage ook dit jaar weer voor zijn rekening nam, hebben weer prachtig werk afgeleverd en dit werd goed gewaardeerd door de aanwezige gasten.

  Voorzitter Martin Luinstra sprak de menigte toe en leidde daarna ook de grote bingo, met vele mooie prijzen en een hoofdprijs die ter beschikking werd gesteld door Eethuis Goos. Na afloop van de bingo kon er voor de liefhebbers eventueel onder begeleiding nog een kaart geschoten worden op de inmiddels weer opgebouwde schietbaan. Tegen elven was de rust teruggekeerd en kon de organisatie terugzien op een geslaagde en gezellige avond.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.