Home / faunaland kloosterman gaat verder als dierspecialist

faunaland kloosterman gaat verder als dierspecialist

“Onze facebookpagina en website hadden al een tijdje de naam ‘Dierspecialist’. Nu de buitenkant van de winkel ook een metamorfose heeft ondergaan, kunnen we zeggen dat Faunaland definitief verleden tijd is”  vertellen eigenaren Richard en Mandy.

“Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten zo nog beter van dienst kunnen zijn. Het assortiment zal veel hetzelfde blijven of worden uitgebreid. Zo hebben we een groter assortiment vers vleesvoeding gekregen in de vriezer en een lijn met voedingssupplementen en geneesmiddelen onder onze eigen naam.

Binnenkort zullen er nog een aantal nieuwe producten bijkomen onder de naam ‘Dierspecialist’.  Als erkend dierspecialist bieden wij de vijf dierspecialist zekerheden: deskundig advies, verantwoord assortiment, betrouwbare service, betrokken medewerkers en voor iedereen betaalbaar.“

De winkel is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van  9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot17.00 uur. 

Lees ook

Terug- en vooruitblikken met Trefkoele+

DALFSEN – Net als voorgaande jaren heeft Trefkoele+ een jaarverslag uitgebracht. Bedoeld om terug te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.