Home / exposities bij carla bohnert in t oude postkantoor

exposities bij carla bohnert in t oude postkantoor

In de maanden februari en maart is de expositie van maar liefst vijftien amateurkunstenaars te zien tijdens de openingstijden: van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 12.00 tot 16.00 uur. Op woensdag 1 februari, van 14.00 tot 16.00 uur is de officiële opening. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Verder exposeert Taco Bijlsma er met zijn Fotografie, Ritha Bouwknecht met Keramiek, René van Dop met Schilderijen, Carla Bohnert met Glas in lood en schilderijen en Ad Bontje met zijn kunstboeken, waarvan de opbrengst naar Artsen zonder Grenzen gaat. ‘t Oude Postkantoor is te vinden aan de Bloemendalstraat 16 in Dalfsen.

Kijk voor meer informatie op www.carlabohnert.nl.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.