enorm gedicht op gemeentehuis van dalfsen

  Na de openstelling droeg Dalfser dichter Koos Geerds het gedicht voor vanaf een hoogwerker. Geerds is de maker van het gedicht dat in grote letters onder de bruggen in het Vechtdal is gemonteerd. De dichtregels zijn stuk voor stuk al pareltjes, aldus Von Martels, maar je ziet hoe sterk ze worden als ze samen één gedicht vormen. Ze symboliseren de kracht van het Vechtdal.

  Het initiatief en de uitvoering van dit Vechtdalbrede project is afkomstig van het programma Ruimte voor de Vecht, dat naast versterking van de waterveiligheid, natuurwaarden en de economie ook de versterking van een Vechtdalidentiteit als doelstelling heeft.

  De blikvanger aan de toren van het gemeentehuis meet vijf bij zes meter. Het gedicht De Vecht werd op zeildoek gezet en tegen de toren gemonteerd door de firma Technoprint uit Heino. Het blijft nog de hele maand februari hangen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.