drie boetes bij controle met videoauto in dalfsen

  De politie ging vanochtend vroeg op pad met de videoauto om te controleren op de Tolhuisweg. Op de weg wordt geregeld gecontroleerd omdat er veel geklaagd wordt over hardrijders. Vorig jaar werden er nog drie rijbewijzen ingevorden, dit jaar bleef het bij boetes.

  Op de weg mag maximaal zestig kilometer per uur gereden worden. De boetes werden uitgeschreven aan automobilisten die respectievelijk 104 en 106 kilometer per uur reden.

  Kleven
  Na de controle werd er met de videowagen gericht gecontroleerd op een Dalfsenaar die ‘irritant rijgedrag zou vertonen, waaronder kleven’. Dat bleek ook tijdens de controle het geval. Hij ging op de bon voor kleven op de Hessenweg. Het levert hem een boete van 280 euro op.

  Na zien videobeelden zag de bestuurder dat hij niet goed bezig was en beloofde zich anders te gaan gedragen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.