dommerdieck zorgt voor spannend slot

  Trainer Jan Bijl kon niet beschikken over Astrid Aalbers en Nienke Rijkeboer (vakantie) en Roel Kikkert (geblesseerd).

  Beide teams konden in de eerste zeven minuten geen doelpunt maken. Daarna was het Wolderwijd die  raak schoot, gelijk gevolgd door d’Ommerdieck. 1- 1. Weer kwam Wolderwijd voor, het antwoord van d’Ommerdieck kwam daar gelijk achteraan 2-2. Gerja Eijkenaar zorgde voor 2-3, maar nu maakte Wolderwijd de gelijkmaker 3-3. Na een kwartier speeltijd was de stand 4-3 voor Wolderwijd. Daarna begon d’Ommerdieck zuiverder te schieten. Na 4-4 werd er vlot raak geschoten. De ruststand was 4-7.

  Na rust was het Wolderwijd, die de score opende 5-7. D’Ommerdieck liep uit tot 5-9.

  Na 6-9 werd er 8 minuten niet meer gescoord. Er was een wissel bij d’Ommerdieck : Janniek Talen

  kwam in het veld voor Miranda Huzen. Wolderwijd kwam dichterbij 7-9. Met nog vijf minuten op de klok schoot Martin Alteveer raak 7-10. In de laatste vier minuten wist Wolderwijd tweemaal raak te schieten 9-10. In de laatste minuut maakte Wolderwijd de gelijkmaker 10-10. Maar d’Ommerdieck gaf de moed niet op en wist door een schot van Agnes Compagner de stand op 10-11 te brengen.

  In de laatste seconde van de wedstrijd schoot Martin Alteveer uit een prachtige doorloopbal raak.

  Eindstand 10-12. Door deze overwinning staat d’Ommerdieck op de vierde plaats.

  Doelpuntenmakers :   Martin Alteveer 4x, Jasper Batterink 2x, Gerja Eijkenaar 2x, Agnes Compagner 2x, Stefan van Veldhuizen 1x en Robert Batterink 1x.

  Op 25 februari speelt d’Ommerdieck in Lemmer tegen Lemmer om 15.45 uur.

  Meer foto's