dommerdieck geeft de punten niet cadeau aan tfs

  “Het eerste team van korfbalvereniging speelde in sporthal de Schakel tegen koploper TFS uit Drachtster Compagnie. D´Ommerdieck begon met een droomstart. In vijf minuten stond er 5-0 op de klok voor d’Ommerdieck. Het zuiver schietend TFS kwam direct terug tot 5-3. Na 6-3 was de stand na 12 minuten gelijk 6-6.

  TFS kwam voor met 6-7 en daarna werd er om en om raak geschoten, waarbij d’Ommerdieck iedere keer de gelijkmaker maakte. Na 7-8, 8-8, en na 8-9, 9-9. enTFS zorgde voor 9-10. Drie minuten voor rust zorgde Roel Kikkert voor 10-10. In de laatste minuut wist TFS nog drie maal raak te schieten, zodat de ruststand 10-13 was.

  In de tweede helft lukte het schot niet meer zo best bij d’Ommerdieck. Het werd gelijk raak geschoten door TFS 10-14. Deze achterstand kon d’Ommerdieck niet meer overbruggen. TFS bleef raak schieten en bracht de stand op 12-17. Bij de stand 14-19 was er een wissel: Stefan van Veldhuizen kwam in het veld voor Jasper Batterink. Ook werd er gewisseld bij de stand 15-20. Gerja Eijkenaar kwam in het veld voor Astrid Aalbers. Daarna moest Roel Kikkert het veld verlaten met een zweepslag. Het vak moest toen met z’n drieën verder spelen. De eindstand was 17-21.

  Doelpuntenmakers:
  Martin Alteveer 4x
  Roel Kikkert 4x
  Jasper Batterink 2x
  Robert Batterink 2x
  Nienke Rijkeboer 2x
  Agnes Compagner 2x
  Gerja Eijkenaar 1x

  Zaterdag 18 februari speelt d’Ommerdieck in Zeewolde tegen Wolderwijd, dat evenals d’Ommerdieck 9 punten heeft. De aanvang is om 14.50 uur.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.