de boombouw wintermarathon een unieke driesterren mountainbiketocht

  Het is inmiddels de twaalfde keer dat deze unieke driesterren mountainbiketocht onder de vlag van de NTFU zal worden georganiseerd. Ook deze editie streeft de organisatie naar een nog betere en mooiere tocht van een nog hoger niveau. Dit om de vele honderden deelnemers te kunnen laten genieten van een unieke mountainbiketocht door al even unieke natuurgebieden.

  De Boombouw Wintermarathon voert de deelnemers door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 55, 75 en 100+ kilometer. De routes gaan voor 95 procent over onverharde paden die ruimschoots aanwezig zijn in de groene omgeving van de gemeentes Ommen, Hellendoorn en Nijverdal.

  Geschikt voor iedereen
  Iedereen, of je nu recreant of wedstrijdrijder bent, jong of oud, man of vrouw, kan deelnemen aan deze unieke mountainbikebelevenis. En voor ieder type renner is er een passende afstand. Ook dit jaar zal gestart en gefinisht worden bij het sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld. Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00 uur.

  Tijdens de rit bestaat de mogelijkheid om de inwendige mens wat te laten bekomen bij één van de vier verzorgingsposten. Bij alle posten wordt gratis een drankje of kleine versnapering verstrekt. Ook zijn bij alle verzorgingsposten mecaniciens aanwezig voor kleine noodreparaties.

  Na de tocht bestaat de mogelijkheid om te douchen en de fiets te reinigen op een speciaal ingerichte fietsenafspuitplaats. De inwendige mens kan worden versterkt met een heerlijke kop gratis snert. Meer informatie over deze tocht is te vinden op www.wintermarathon.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.