de bevers weer koploper na degelijke winst op sudosa

  “Nadat we vorige week weer keurig met beide voetjes op de grond waren gezet door Tjoba hadden we vandaag gelukkig weer een thuiswedstrijd. Door de nederlaag tegen Tjoba waren we gezakt naar de 2e plek en vandaag was de tegenstander Sudosa Assen D2 die op dat moment de 3e plek bezetten. Een heuse topper dus!

  De heenwedstrijd in Assen werd met 3-1 door de Bevers gewonnen waarbij we destijds de tegenstander en coach bedankten. We gingen er vanuit dat de dames uit Assen en de begeleiding bijzonder gemotiveerd zouden zijn om vandaag de punten uit Lemelerveld mee te nemen.
  De afgelopen week werd er op maandag getraind onder de bezielende leiding van Bert en op donderdag werd de training grotendeels gedaan door Ron. Een mooie opmaat naar een leuke pot volleybal.

  Na de teamvoorbereiding voor de wedstrijd wat een combinatie was van pannenkoeken, smileys en ook nog wel wat meer zinnige zaken gingen we volop gemotiveerd de zaal in. Maar….. het leek of we het niveau van de laatste 2 sets van vorige week wilden kopiëren. Binnen een mum van tijd stonden we met 15-5 achter. Na 2 time-outs wisten we ons eigen niveau weer op te pakken en de achterstand steeds kleiner te maken. Op 24 21 achter kregen we echter de eerste setpoints tegen. Gelukkig dacht Sanne M. er iets anders over. Met een schitterende serveserie wist ze de setstand op 24-26 voor ons te brengen. Grote klasse en 1-0 voor.

  De 2e set was een ouderwetse set, we begonnen goed en we sleepten de set binnen met 25-17. De 3e set was een ander verhaal. Na een 9-2 voorsprong begon het bij ons te haperen en Sudosa begon beter te spelen. Vooral serverend wisten ze onze passers het erg moeilijk te maken. Zo moeilijk dat ze deze set wisten te winnen met 25-22.

  Een 4e set waarbij we de 3-1 winst wilden veiligstellen. En dat lukte!! Mede door 2 sterke serveseries van Kaya (in totaal 18 keer!) wonnen we de set met 25-12. Aan het eind van deze set kreeg Mathilde nog een publiekswissel. Onze aanvoerster gaat voor 5 maanden naar Australië! We zullen haar missen!!

  Een mooie 3-1 overwinning en omdat zowel de nr 1 als de nr 4 onverwacht met 3-1 verloren hebben we de koppositie weer heroverd!!
  Donderdagavond spelen we tegen Donitas een verzette wedstrijd om 21.00 uur. Kijken of we onze 1e plek kunnen vasthouden.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.