Home / dalfser volkstuinvereniging en welkoop geven elkaar ja woord op valentijnsdag

dalfser volkstuinvereniging en welkoop geven elkaar ja woord op valentijnsdag

Op groentezaden geldt een korting van 20 procent voor leden. Ook worden tal van activiteiten, zoals de jaarlijkse Lentefair, gezamenlijk  georganiseerd. Voorzitter Roel Doorten: “Op een aantal  tuinpercelen mogen proeftuintjes ingericht worden waarop dan nieuwe plantversterkende biologische middelen van de Welkoop getest kunnen worden. Vruchtbaar en nuttig teamwork dus!”

De Dalfser volkstuinvereniging beschikt over een prachtig tuincomplex aan de Ruitenborghweg waar al veel Dalfsenaren met enthousiasme en plezier hun hobby uitoefenen: het telen van groenten, fruit, kruiden en nog veel meer. Want wie tijdens een fietstochtje een kijkje komt nemen ziet tegenwoordig ook bijzondere theeplanten en bloemen groeien.

“De laatste jaren is de belangstelling alleen maar toegenomen. Het zelf telen is niet alleen boeiend en interessant. Actief  bezig zijn in de buitenlucht is ook nog eens stress verlagend. Steeds meer mensen zien in dat het consumeren van verse, zelf geweekte biologische groenten en fruit een bijdrage levert aan langer en gezond leven.”Het Bestuur van de Volkstuinvereniging draagt graag bij aan dit besef door mensen te attenderen op het plezier en de voordelen die het zelf telen met zich mee brengt. “De samenwerking met de Welkoop helpt ons om nog meer mensen te interesseren voor deze prachtige hobby  en daarmee ons doel te bereiken.” 

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.