Home / dalfsen 1 vermorzelt de gazelle en is weer koploper

dalfsen 1 vermorzelt de gazelle en is weer koploper

Keeper Mark Knol beleefde een bijzonder rustige middag. Vanuit zijn doel zag hij hoe honderd meter verderop de ene na de andere treffer in het mandje viel. De mooiste treffer van de middag kwam op naam van Daan van der Vegt, die de met een bekeken balletje de kruising vond en de score opvoerde naar 6-0. Daarvoor al tekende Sjoerd Klarenbeek voor de vijfde Dalfser treffer.

In de eerste helft waren het Erik Koedijk en Jeroen Kamphuis die, met ieders twee treffers, aan hun doelpuntenproductie werkten. Kamphuis voltooide na rust zijn hattrick. Het slotakkoord was voor aanvoerder Sjoerd Klarenbeek, hij zorgde ervoor dat de teller bleef steken op acht treffers. Ondertussen was al duidelijk dat Broekland tegen een nederlaag aanliep bij Activia, wat de middag voor SV Dalfsen 1 nog wat extra glans gaf.

Volgende week komt Dalfsen 1 niet in actie, in verband met Carnaval. Op zondag 8 maart staat de uitwedstrijd tegen Activia op het programma. In dat duel kan de ploeg de tweede periodetitel veilig stellen.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.